Activiteiten

Ieder bedrijf staat ergens voor; iedere ondernemer ook. Zo sta ik ervoor een trainer (of onderneming) dusdanig van dienst te zijn dat hetgeen hij of zij wil uitdragen ten volle tot zijn recht kan komen.
Om u een richtlijn te geven over de verschillende aspecten betreffende de presentator / cursusleider en de presentatie volgen hieronder een paar samenvattingen vanuit verschillende invalshoeken. Het werkt voor mij ultiem als al deze aspecten subliem geregeld zijn; al dan niet vanuit Viewnetix tot stand gebracht.
 

Presentatie
U hebt vast wel eens achteraf de conclusie getrokken dat u uw presentatie in de verkeerde vorm gegoten had. Vaak zijn er wel enkele richtlijnen, maar die dekken juist die situatie die u heeft net niet af.

Opzet en indeling
Er zijn natuurlijk een aantal zaken die u aan de orde willt stellen. U wikt en weegt: waarmee te beginnen? In welke volgorde? Hoe houdt u alles begrijpelijk? Hoe houdt u de aandacht erbij? En hoe test u dit?
Het op een rij krijgen van een grote hoeveelheid aan kennis en deze vervolgens in de juiste vorm gieten, daar gaat het u om.

classroom
 
regelpaneel

Audiovisuele middelen
In onze moderne tijd is er een schat aan elektronische mogelijkheden om uw training te ondersteunen. U wilt daarbij zo professioneel mogelijk naar buiten treden, zonder amateuristisch en gekunsteld te lijken. En dat alles wilt u in uw stijl en passend bij uw training.

Trainingen vertalen
U hebt de uitdaging in een andere taal te trainen, maar het vertalen zelf zit u echt niet op te wachten. Voor Engels (waarschijnlijk het meest voorkomend) maar ook voor Duits en Spaans, kunt u bij ons terecht.
Het geven van trainingen in het buitenland kan een ware uitdaging zijn wanneer u niet op de hoogte bent van specifieke know-how over de betreffende atmosfeer die u in dat land dient te vermijden of te verwelkomen.

 

Locatie
Voor het kiezen van een locatie is het van belang te weten: wat de kosten zijn, of de ruimte geschikt is, hoe u uw toehoorders wilt opstellen, etc.
Van belang is te bepalen welke ruimte, locatie en timing de sfeer oproept die u wilt inbrengen.

Complete organisatie van de training
Op deze website komt u ook bedrijven tegen die de organisatie van de trainingen compleet in handen van Viewnetix gegeven hebben. Zij willen zich richten op het geven van de presentatie, het waarborgen van hun kwaliteiten en alle aandacht kunnen schenken aan hun publiek, zonder zich te hoeven bemoeien met de zaken waar zij zich niet op toeleggen.

Burge